Byggprojektledare till Älvstranden Utveckling

Älvstranden Utvecklings uppdrag är att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Men vi har också ett stort, befintligt fastighetsbestånd med många och olika spännande ombyggnadsprojekt. Dit söker vi dig som är byggprojektledare.

Typiska projektledaruppdrag

Du leder flera ombyggnadsprojekt parallellt med typiska projektledaruppgifter: du resurs- och tidplanerar, hanterar projektekonomi och tillstånd. I dina uppdrag upphandlar du kompetens till konsultgrupp för projektering och har överordnat eller eget ansvar för projekteringsmöten. Upphandling av entreprenörer och ansvar för byggledning samt sammanställning över projektet efter färdigställandet är andra uppgifter. Du har mycket interna och externa kontakter bland annat med hyresgäster, berörda parter i projekten samt olika myndigheter.

Kort sagt är det varierande arbetsuppgifter i härliga lokaler längst upp på sjätte våningen ute på Lindholmen. Besök oss gärna. Du kommer att gilla vad du ser. Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst där du rapporterar till chefen för Fastighet.

Vi gillar ”doers”

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom bygg och gärna även har utbildning inom projektledning. Du kan entreprenad, projekt- och byggledning, hanterar kalkyler, byggadministration och har kännedom om LOU och entreprenadjuridik. Har du dessutom gått kurser inom PBL, ABK, AB och ABT, Bas-P och Bas-U är det guld.

Som person är du professionell, strukturerad och drivande samtidigt som du lägger stor vikt vid att skapa bra relationer. Du har goda ledaregenskaper, är lösningsorienterad och skapar engagemang. Du drivs av att skapa resultat och ge våra kunder god service.

Delaktighet med möjligheter att påverka

Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en expansiv organisation. Du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan.

För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se. Det är också till henne som du skickar din ansökan.

 

Facklig representant är:
Saco, Elin Svensson, elin.svensson@alvstranden.goteborg.se, 031-368 96 48