Byggprojektledare till Älvstranden Utveckling

Älvstranden Utvecklings uppdrag är att förverkliga Vision Älvstaden, Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.
Men vi har också ett stort, befintligt fastighetsbestånd med många och olika spännande ombyggnadsprojekt. Dit söker vi dig som är byggprojektledare.

Typiska projektledaruppdrag
Som projektledare leder du självständigt projekt från förstudie till besiktning. Du leder flera ombyggnadsprojekt parallellt med typiska projektledaruppgifter: du resurs- och tidplanerar, hanterar tillstånd och ansvarar för projektekonomin. I dina uppdrag upphandlar du kompetens till konsultgrupp för projektering och har överordnat eller eget ansvar för projekteringsmöten. Upphandling av entreprenörer och ansvar för byggledning samt sammanställning över projektet efter färdigställandet är andra uppgifter. Du har mycket interna och externa kontakter bland annat med hyresgäster, berörda parter i projekten samt olika myndigheter.

Kort sagt är det varierande arbetsuppgifter i härliga lokaler längst upp på sjätte våningen ute på Lindholmen. Besök oss gärna. Du kommer att gilla vad du ser. Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst där du rapporterar till chefen för Fastighet.

Vi gillar ”doers”
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom bygg och projektledning. Du kan entreprenad, projekt- och byggledning, hanterar kalkyler, byggadministration och har kännedom om LOU och entreprenadjuridik. Du ska dessutom ha dokumenterad kunskap inom Bas- P och Bas-U.
Som person är du professionell, strukturerad, drivande och initiativtagande. Du har också bra social kompetens och lägger stor vikt vid att skapa bra relationer. Du har goda ledaregenskaper, är lösningsorienterad och skapar engagemang. Du drivs av att skapa resultat och ge våra kunder god service.

Delaktighet med möjlighet att påverka
Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en expansiv organisation. Du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Sök redan idag!
Vi ser fram emot din ansökan senast den 16 juni. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.
Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på cordovancareer.se, intervjuer sker löpande.

Fackliga representanter:
Camilla Andersson, Unionen, camilla.andersson@alvstranden.goteborg.se, 031-368 96 31
Louise Larsson, SACO, louise.larsson@alvstranden.goteborg.se, 031-368 96 81