Din gröna hyresvärd

Vi jobbar aktivt med att våra områden ska hålla en hög miljöprofil – både när det gäller området i sin helhet och i våra fastigheter. Vi arbetar ständigt med att minska miljöbelastningen. Till exempel genom att göra fastigheterna ännu mer energieffektiva genom miljömärkt el, miljömärkt fjärrvärme, minskat avfall, ökad återvinning och miljösmart resande.

Vad är gröna avtal?

Med Älvstranden Utvecklings gröna hyresavtal bidrar du aktivt till en bättre miljö, samtidigt som du adderar viktiga värden till företaget och dess varumärke. Du blir medlem i vårt gröna nätverk och får möjlighet att ta del av andra företags hållbarhetsarbete.

Ett grönt avtal underlättar för alla på företaget att söka nya och mer hållbara lösningar. Det gäller självklart i relationen till oss som hyresvärd, men också till andra leverantörer och kunder. Och miljöförbättringen blir direkt märkbar, inte minst när medarbetarna börjar överväga att ta cykeln eller bussen till jobbet istället för bilen. Eller börjar ställa krav på sin inomhusmiljö och Älvstranden Utveckling.

Vill du veta vad ett grönt avtal kan göra för din verksamhet? Anmäl ditt intresse, så skräddarsyr vi ett avtal tillsammans.