För dig som hyresgäst

Här hittar du praktisk information som rör din vardag, till exempel hur du gör en felanmälan eller var du parkerar bilen och cykeln. Våra tekniska förvaltare hjälper dig gärna till rätta och gör allt de kan för att du ska trivas så bra som möjligt.

 

Aktuell information:

2019-12-01: Pumpgatan stängs av januari – juni 2020.

2019-11-08: Ny matavfallshantering 2020
Från och med den 1 januari 2020 kommer vissa fastigheter inte längre att kunna använda bioplastpåsar till matavfallet från verksamheterna. I det nya kärlet är det nämligen bara tillåtet att sortera matavfall i papperspåse. Inga plastpåsar är okej, vare sig det är bioplastpåse, majsstärkelsepåse eller av annan nedbrytbar plast. Det är heller inte tillåtet att sortera matavfall direkt i kärl, papperspåse ska alltid användas.
Bytet kommer gälla skarpt från den 1 januari 2020 för följande fastigheter; Götaverksgatan 12, Anders Carlssons Gata 14, Anders Carlssons gata 9b, Anders Carlssons gata 32, Regnbågsgatan 11, Bror Nilssons Gata 12.
För övriga kommer bytet att ske successivt. Dock är det bra att ni redan nu förbereder er så att bytet går så smidigt som möjligt.
Frågor? Hör av er till er fastighetsförvaltare hos oss så hjälper de er att genomföra bytet till ett plastfritt matavfall.

2019-11-07: Tack för att ni hyresgäster gör oss bättre. Kolla in filmen om det fina Nöjd kund-resultatet 2019.

 

Få viktig nyhetsinformation till din e-postadress

Anmäl dig till hyresgästinformationen så får du aktuell information om brandövningar, ombyggnader eller annat som rör just din fastighet direkt till din e-postadress. Anmäl dig genom att skicka ett e-postmeddelande till elisabeth.johansson@alvstranden.goteborg.se

 

Möt en av våra uthyrningsansvariga

Möt Henrik, vår uthyrningsansvarig samt kundsamordnare.