Säterigatan 29

I fastigheten på Säterigatan kan vi erbjuda en stor och väldisponerad kontorslokal i en nyligen renoverad fastighet. Lokalen har totalt nio kontorsrum varav tre kan nyttjas som konferensrum och ligger på andra våningen med fönster åt två väderstreck.

Ljus kontorslokal i renoverad fastighet

I fastigheten på Säterigatan kan vi erbjuda en ljus och härlig kontorslokal i en nyligen renoverad fastighet. Lokalen har en stor kontorsyta samt två mötesrum och ligger på andra våningen med fönster åt två väderstreck. I mitten av lokalen finns en gemensamhetsyta med tillhörande pentry, toalett och dusch. Till kontorslokalen finns det även tillhörande parkeringsplatser.

När du hyr lokal på Säterigatan befinner du dig precis intill hjärtat av Eriksberg med närhet till restauranger, träningsanläggningar, kollektivtrafik och annan service.

Eriksberg

Redan på 1990-talet påbörjades förvandlingen av Eriksberg från nedlagt skeppsvarv till levande stadsdel. Klassiska varvsbyggnader bevarades, men området kompletterades också med mängder av bostäder, kontor, parker och framförallt en inbjudande kajpromenad. Idag är Eriksberg ett moget område med bostäder, kontor och handel och ses som ett av Göteborgs attraktivaste områden. Området expanderar fortfarande i vissa delar.

Är du intresserad?

Skicka i såna fall iväg en intresseanmälan så hör vi av oss till dig.

Säterigatan 29Karta över
Information om lokalen
Adress:
Område:
Eriksberg
Yta:
270 kvm
Typ av lokal:
Kontor
Tillträde:
2017-09-01 eller enligt överenskommelse
Gröna avtal

Med Älvstranden Utvecklings gröna avtal bidrar du aktivt till en bättre miljö.

Läs mer om gröna avtal

Säterigatan 29

Eriksberg | Kontor

Yta : 270 kvm

Läs mer

Lundby Hamngata 20

Frihamnen | Butikslokal

Yta : 270 kvm

Läs mer

Polstjärnegatan 10

Lindholmen | Kontor

Yta : 443 kvm

Läs mer

Anders Carlssons Gata 12B

Lindholmen | Kontor

Yta : 650 kvm

Läs mer