Lundby Hamngata 20

Här finner du en ljus lokal med högt i tak och en stor öppen yta i kombination med ett mindre kontorsrum och fikarum. Lokalen är dessutom utrustad med lastbrygga och har ett perfekt skyltläge intill Lundbyleden. Utanför finns det gott om parkeringsplatser.

Ljus och rymlig butikslokal med skyltläge

I gränslandet mellan Lindholmen och Frihamnen har vi en ledig butikslokal om 270 kvm som lämpar sig ypperligt för närservice eller matvaruhandel. Här finner du en ljus lokal med högt i tak och en stor öppen yta i kombination med ett mindre kontorsrum och fikarum. Lokalen är dessutom utrustad med lastbrygga och har ett perfekt skyltläge intill Lundbyleden. Utanför finns det gott om parkeringsplatser.

Energiprestanda (värme, kyla, fastighetsel): 126 kWh/m2.

 

Välkommen till Frihamnen!

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i smeten. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler. Till Göteborgs jubileumsår 2021 ska mycket vara klart, runt 1 000 bostäder och 1 000 arbetsplatser ska ha hunnit byggas och ett stort serviceutbud ska finnas i området. Redan nu står en del av Jubileumsparken klar och lockar göteborgare från alla delar av staden med sin spektakulära bastu, seglarskola, solning på playan och rollerderby – för att bara nämna några av alla aktiviteter som finns här.

Är du intresserad?

Skicka i såna fall iväg en intresseanmälan så hör vi av oss till dig.

Lundby Hamngata 20Karta över
Information om lokalen
Adress:
Område:
Frihamnen
Yta:
270 kvm
Typ av lokal:
Butikslokal
Tillträde:
Efter överenskommelse
Gröna avtal

Med Älvstranden Utvecklings gröna avtal bidrar du aktivt till en bättre miljö.

Läs mer om gröna avtal

Säterigatan 29

Eriksberg | Kontor

Yta : 270 kvm

Läs mer

Lundby Hamngata 20

Frihamnen | Butikslokal

Yta : 270 kvm

Läs mer

Polstjärnegatan 10

Lindholmen | Kontor

Yta : 443 kvm

Läs mer

Anders Carlssons Gata 12B

Lindholmen | Kontor

Yta : 650 kvm

Läs mer