Anders Carlssons Gata 12B

Missa inte chansen att hyra ett helt hus! Vår fastighet Riverside har ett avskilt läge granne med kajkanten och de två våningsplanen har fantastisk utsikt över älven. Övervåningen består av stora – och med vikvägg delbara – öppna ytor, konferensrum och kök i mitten. På bottenvåningen finns flera kontorsrum, omklädningsrum, med mera. Byggnaden har en härlig känsla och många fina detaljer.

Granne med kajkanten

Missa inte chansen att hyra ett helt hus! Vår fastighet Riverside har ett avskilt läge granne med kajkanten och de två våningsplanen har fantastisk utsikt över älven. Övervåningen består av stora – och med vikvägg delbara – öppna ytor, konferensrum och kök i mitten. På bottenvåningen finns flera kontorsrum, omklädningsrum, med mera. Byggnaden har en härlig känsla och många fina detaljer.

Lindholmen

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Idag arbetar, studerar, forskar och bor över 21 000 personer här, men målet är att den siffran ska vara 30 000 redan 2020. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Är du intresserad?

Skicka i såna fall iväg en intresseanmälan så hör vi av oss till dig.

Anders Carlssons Gata 12BKarta över
Information om lokalen
Adress:
Område:
Lindholmen
Yta:
650 kvm
Typ av lokal:
Kontor
Tillträde:
Efter överenskommelse
Gröna avtal

Med Älvstranden Utvecklings gröna avtal bidrar du aktivt till en bättre miljö.

Läs mer om gröna avtal

Säterigatan 29

Eriksberg | Kontor

Yta : 270 kvm

Läs mer

Lundby Hamngata 20

Frihamnen | Butikslokal

Yta : 270 kvm

Läs mer

Polstjärnegatan 10

Lindholmen | Kontor

Yta : 443 kvm

Läs mer

Anders Carlssons Gata 12B

Lindholmen | Kontor

Yta : 650 kvm

Läs mer